Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Πανηγυρισμοί …Η Κύπρος έκανε αυτό που ΔΕΝ έκανε η Ελλάδα. Είπε ΟΧΙ, μέσα στην Ευρωζώνη=Λέσχη των νεοφιλελεύθερων και τώρα αναζητεί τρόπους διεξόδου από την κρίση στην οποία ασφαλώς και δεν είναι αμέτοχο το δικό της πολιτικό προσωπικό.

Ασφαλώς και η φλεγόμενη μπάλα του ΟΧΙ μπορεί να κάψει και να τσουρουφλιάσει πολλούς και σε πολλές κατευθύνσεις.

Ασφαλώς και οι Μερκελιστές των Αθηνών τώρα, έχουν πλέον και με τη βούλα ζήτημα να δικαιολογήσουν τις δικές τους ανακυβιστήσεις.

Ασφαλώς και η ... αποχή του Αναστασιάδη που γύρισε στη Λευκωσία, από τις Βρυξέλλες, με συγκεκριμένη απόφαση και εντολή να την επικυρώσει από την Κυπριακή Βουλή, είναι για γέλια (κόμμα που εισάγει νομοσχέδιο στη Βουλή να ... απέχει στην ψήφιση του).

Ασφαλώς και έχουν μεγαλύτερη πλάκα όσοι, στην Αθήνα, έσπευσαν να ... συμπαρασταθούν λέει στην απόφαση των Κυπρίων, όταν λίγες μέρες νωρίτερα είχαν αποφασίσει ομόφωνα στον ενταφιασμό τους στο Γιούρογκρουπ.

Κωμικοτραγικό όμως επίσης είναι, οι πέραν της τρικομματικής μπάντας των Μνημονίων και ο κόσμος που ... επαναστατεί στα σόσιαλ μίντια, να ευελπιστούν να γίνει το θαύμα και στην μπανανία μας, χωρίς να κουνήσουν εκείνοι τα δαχτυλάκι τους ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου