Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χαραμάδες ηλιαχτίδων ...

 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (10ΧΛΜ) ΤΟ 2011 ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
Η ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (10ΧΛΜ) ΤΟ 2011 ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΤΑ
 
Οι Αθλητικοί Συντάκτες ανέδειξαν τους Κορυφαίους Αθλητές της Χρονιάς, όπως αυτοί προέκυψαν με βάση τη σχετική ψηφοφορία των μελών του ΠΣΑΤ.
Σπύρος Γιαννιώτης στους άνδρες (παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10 χλμ και αργυρός στα 5χλμ της Μαραθώνιας Κολύμβησης), Μαριάννα Λυμπερτά στις γυναίκες (χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 10 χλμ της Μαραθώνιας Κολύμβησης, Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης γυναικών (παγκ...όσμια πρωταθλήτρια).
Το καρέ του υγρού στίβου, αποτράπηκε με την ανάδειξη του Σάντος, ως κορυφαίου τεχνικού της χρονιάς, αντί των Γιώργου Μορφέση (εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών) και Νίκου Γέμελου (Γιαννιώτης). Από τα ανεξήγητα ... εξηγήσιμα (αδόκιμος μεν ο όρος αλλά έτσι είναι) της ψηφοφορίας ...
Ο υποχρηματοδότούμενος πλέον Ελληνικός Αθλητισμός, με το ... φοβερό 0,2% του ΑΕΠ, κρατάει ψηλά τη σημαία, αλλά το τέλος του είναι μαθηματικά βέβαιο, μόλις μας αποχαιρετήσει και το Λονδίνο, αν συνεχιστεί η ίδια πρακτική!
Η Ελλάδα, παρόλα αυτά, μπορεί να ακουμπάει πάνω σ' αυτά τα παιδιά, να αισιοδοξεί, να ελπίζει, να χαμογελά. Μέσα στη μιζέρια μας, υπάρχουν και μικρές χαραμάδες ηλιαχτίδων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου