Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Εμιράτο η Ωραία Ελλάς

*Πολίτες και πολίτισσες του Εμιράτου μας, νάμαστε πάλι εδώ
*Τρισευτυχισμένοι για τον νέο μας κυβερνήτη και τους κωπηλάτες που θα φέρουν - λέμε τώρα - το σκαρί σε πέλαγα ήρεμα και λιμάνια απάνεμα.
*Ω ναι, αγαπητοί Εμιριανοί μου, η χώρα βρίσκεται στη θέση της. Ούτε καταστράφηκε, ούτε την ξαπόστειλαν από τον επίγειο Παράδεισο της Ευρωζώνης, όπως μας έλεγαν και μας απειλούσαν, από την τρισκατάρατη εκείνη ημέρα που, αυτή η ... πορδή της γηραιάς ηπείρου, έβαλε σε δοκιμασία τη συνοχή της ...
*Δέκα μέρες τώρα, τα ακούσαμε και τα είδαμε όλα. Τους Μεγκαλίτσιους ντεμπρεντέρηδες να ωρύονται και να στέλνουν τα ραβασάκια τους για το ποιός πρέπει να είναι ο κυβερνήτης μας, τους ... μονοπύθμενους του Φαλήρου να ξεροσταλιάζουν μπας και δούνε τον ... άσπρο καπνό από την Ηρώδου του Αττικού, τους γραφικούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου να περιφέρονται ασκόπως στα τηλεμίντια, τους ματσουκοφόρους να ξεπερνούν και τους παπαγάλους του Εθνικού Κήπου και γενικά ένα Εμιράτο σε ομαδική παράκρουση.
*Οι ... κόκκινες γραμμές του Αντώνη έγιναν σκόνη και θρύψαλα, τα καραγκιοζιλίκια του Καρατζαφύρερ πήγαν περίπατο, οι Λιντζέρηδες βρήκαν άλλη ασχολία και η ωραία Εύα Μπουμπουλίνα, ξαναβρήκε τον εαυτό της.  
*Κι αφού το ζήτημα ήταν πως θα ξεμπερδεύουμε με έναν τύπο που αναστάτωσε τις ... αγορές και έβαλε σε περιπέτειες το ευρωπαϊκό οικοδόμημα - έστω και αν οι μακαρονάδες δίπλα μας, που δανείζονται με μεγαλύτερο επιτόκιο από ότι το Εμιράτο μας όταν μπήκε στο Μηχανισμό, αποτελούν το 1/4 της ευρωοικονομίας - όλοι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας.
*Ω του θαύματος, όλα αυτά που το δημοψήφισμα αφορούσε, τώρα γίνονται πράξη, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε σ' αυτό. Οι  ... αγορές και οι εγχώριοι μεταπράτες τους, τα κανόνισαν μια χαρά, για λογαριασμό του λαού, χωρίς το λαό.
*Ωσονούπω, θα πιάσουν δουλειά και οι δημο(σ)κόποι, για να φτιάξουν και το "κλίμα" και καθώς θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, χαρωποί που οι τραπεζίτες μας δεν θα χάσουν τις τράπεζες και οι πατριώτες μας δεν θα γίνουν ρόμπα με όσα έχουν καταβροχθίσει και αποθηκεύσει στις ... φάρμες της Ελβετίας, θα αναμένουμε έμπλεοι ανυπομονησίας την "ανασύνθεση του πολιτικού" μας σκηνικού ...
*Αυτά και σας φιλώ σταυρωτά, εγώ, ο Εμίρης - Κακομοίρης σας

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου